TE KOOP Residentie VENDÔME

2970 SCHILDE

Types: Appartement (31)
Prijzen: Van € 359.900 tot € 399.900
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 112 tot 131 m²

Zalig THUISKOMEN het charmante SCHILDE

In het hart van Schilde zijn de werken volop bezig van deze prachtige NIEUWBOUW Residentie VENDÔME. Residentie Vendôme is een project van Group Deneve, bestaande uit 27 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en 4 penthouses. De residentie biedt een ideale thuisbasis aan mensen die willen genieten van de gezellige levenssfeer die Schilde te bieden heeft. U bent van harte welkom om de plannen en mogelijkheden samen te bespreken. Nog enkele 2 of 3 slaapkamers appartementen te koop. Penthouses zijn uitverkocht. Plan alvast bij ons op kantoor uw afspraak of op de werf!

In het hart van Schilde zijn de werken volop bezig van deze prachtige NIEUWBOUW Residentie VENDÔME.

Residentie Vendôme is een project van Group Deneve, bestaande uit 27 appartementen met één, twee of drie slaapkamers en 4 penthouses.

De residentie biedt een ideale thuisbasis aan mensen die willen genieten van de gezellige levenssfeer die Schilde te bieden heeft.

 

De appartementen zijn ontworpen met een groot oog voor detail, met veel lichtinval.

Dankzij het design en de grote raampartijen ervaart u er het ultieme ruimtegevoel.

Het gebouw is zo ingedeeld dat elk appartement over een terras of tuin beschikt, waarbij de terrassen zuid gericht zijn.

Gezellig ingericht tuintjes met tuinberging zodat u optimaal kan genieten van de avondzon.

De ondergrondse parking zorgt ervoor dat thuiskomen in alle comfort kan gebeuren, voorzien van autostaanplaatsen, privatieve bergingen en fietsenberging.

 

Afwerking met hoogwaardige materialen, zoals parket, vloerverwarming, gebouwd volgens BEN-principes, E-peil max 30,...

Centrale ligging, gelegen nabij het dorp, omgeven door een aangelegde tuin. Vlakbij winkels, openbaar vervoer, gemakkelijke bereikbaarheid, vlakbij fiets- en wandelroutes om de natuur op te zoeken.

 

Prijzen zijn vermeld excl kosten registratie op de grondwaarde en btw op de constructiewaarde, notaris ereloon, aansluitingskosten nutsvoorziening.

Uw THUIS in de gezellige levenssfeer van SCHILDE

U bent van harte welkom om de plannen en mogelijkheden samen te bespreken. Plan alvast bij ons op kantoor uw afspraak of op de werf!

Geen documenten