Projecten

TE KOOP Project ANTONIUS

Heimeulenweg 87-99
2980 ZOERSEL

Prachtig project, op een vroeger voetbalveld zijn de werken gestart voor dit prachtig project ANTONIUS (7 blokjes met 6 units). U bent welkom om de plannen en mogelijkheden samen te bespreken. Plan alvast bij ons op kantoor uw afspraak, dit kan online door u te registreren op onze site of bel ons even op!
Reeds 100% Verkocht

TE KOOP Concept 36

Brasschaatsebaan 36
2970 SCHILDE

Toffe nieuwbouw 2-slk appartementen, vlakbij centrum Schilde met lift, modern gebouw, kleinschalig project, opgeleverd in 2020! Afwerking: hoge plafond, smeedijzer/glazen tussendeur, hoogrendement beglazing, parket, videofoon, zonnepanelen, vloerverwarming,... Mooi gelegen met veel groen omgeven, nabij het centrum, naast het gemeentehuis, vlakbij bushalte... Welkom voor een bezoek!
Reeds 100% Verkocht

TE HUUR Residentie BINNENVAERT

Kempischdok
2000 ANTWERPEN

TE HUUR: Nieuwbouw project “ Binnenvaert” gelegen aan het Kempisch dok, met één tot drie slaapkamer appartementen, allen met prachtig terras en hoogwaardige materialen. Sommige met zicht op water en anderen op de parktuin. Vlakbij openbaar vervoer, bars, restaurants, banken en voedingszaken alsook cultuur en scholen. De moeite waard om bij ons een afspraak te maken en dit reeds te bekijken op plan! Wees er als de eerste bij.

TE HUUR Project Kruibeke

Burchtstraat 58
9150 KRUIBEKE

Luxe nieuwbouw panden dicht bij invalswegen te Kruibeke.

TE HUUR project Hoogstraten

Gravin Elisabethlaan 10-12
2320 HOOGSTRATEN

Nieuwbouw appartement in het hartje van Hoogstraten met knap uitzicht op de machtige Sint-Katharinakerk, de imposante kerk die gekend is als de “kathedraal van de Kempen” of “ons Katrien”1 - 2 of 3 slaapkamer appartementen. De ondergrondse parking met autostaanplaatsen vergroten uw comfort. Dit is een duurzaam en hoogwaardig nieuwbouw complex met lift, volledig opgeschilderd en tot in de puntjes afgewerkt, terras aan de achterzijde met tuin of zuid terras aan de voorzijde.