TE HUUR - ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN TE boom

2850 BOOM

Types: Appartement (6)

Energiezuinige appartementen in kleinschalig blokje met 9 appartementen

Energiezuinig appartementen op de eerste-tweede-derde verdieping: vooraan, zijdelings en achteraan in een kleinschalig blokje (9 app) op een centrale locatie te Boom. Deze appartementen omvatten inkom, gastentoilet, leefruimte met schuifraam naar het balkon (geen terras), ingerichte open keuken met fornuis en dampkap, berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer met lavabo, bad en douche. Recent gebouw met lift en aangenaam wonen omwille van de goede lichtinval.

Energiezuinig appartementen op de eerste-tweede-derde verdieping: vooraan, zijdelings en achteraan in een kleinschalig blokje (9 app) op een centrale locatie te Boom.

Deze appartementen omvatten inkom, gastentoilet, leefruimte met schuifraam naar het balkon (geen terras), ingerichte open keuken met fornuis en dampkap, berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer met lavabo, bad en douche. Recent gebouw met lift en aangenaam wonen omwille van de goede lichtinval.

Afwerking: HR+ beglazing (pvc), cv HR+ op gas, EK conform, EPC label A en B,...

Het is gelegen nabij verschillende uitvalswegen en openbaar vervoer, ter hoogte van de Boomsesteenweg tussen Antwerpen en Brussel.

Ideale appartementen voor jong en oud / starters of liever wat kleiner gaan wonen.

Er worden in het gebouw meerdere appartementen verhuurd.

Bijkomend mee te huren: ondergrondse privatieve kelderberging & buiten autostaanpl (+85€) of binnen autostaanpl (+100€).

Welkom voor een bezoekje!

 

 

Geen documenten